EN
Kabeh Kategori
EN

Team

Sampeyan kene: Ngarep / About / Team

Babagan awake dhewe

Tim Bloomden
Bloomden wis mbangun tim teknisi sing duwe pengalaman sing bisa menehi desain digital lan
layanan pandhuan bedhah menyang lab dental lan dokter gigi. Kita nyoba ngenalake multilayer SD Pro liyane
blok zirconia dental menyang jagad, sing bakal nggawe luwih akeh wong nyuda wektu porselin.
Kanggo nggawe untune luwih gampang digawe kanthi alami yaiku tujuan kita, zirconia sing luwih apik, eseman luwih apik.