EN
сите категории
EN

Профил на компанијата

Ти си тука : Дома / за / Профил на компанијата

Добредојдовте на Биокерамиката во Блумден

Билкерамика Блумден Co, Ltd е водечка компанија во Кина посветена на производство на високо квалитетен забен цирконија блок за употреба на забна реставрација и прецизно обликувани делови. Од 2007 година, доставувавме тони блокови од цирконија до потрошувачите на светски производи.

Користејќи ја најдобрата цирконија во прав и висококвалитетните машини за притискање, а поткрепени со тим инженери за керамика кои имаат софистицирани искуства во напредното производство на керамика во Кина, Блумден биокерамика е во состојба да произведува висококвалитетни блокови од цирконија доследно. Нашите блокови од цирконија се 100% внимателно прегледани под ISO сертифициран систем за квалитет.

Блумден се подложува на постојано образование во сродните области за да се постигне највисок квалитет на производи од цирконија преку тестирање на материјалите од прва рака за недостатоци и компликации. Блумден им ветува на своите клиенти дека ќе обезбеди најдобар квалитет и услуга на индустријата во областа на стоматолошката технологија.