EN
сите категории
EN

тим

Ти си тука : Дома / за / тим

Тимот на Блумден
Блумден гради тим на искусен техничар кој може да обезбеди дигитален дизајн и
услуга за хируршки водичи до стоматолошки лаборатории и стоматолози. Ние се обидуваме да воведеме повеќе повеќеслојни SD Pro
стоматолошки цирконија блок до светот, што ќе направи повеќе луѓе да го намалат времето на порцелан.
Да ги направиме забите полесно направени како природни е нашата цел, “подобра цирконија, подобра насмевка.