EN
Të gjitha kategoritë
EN

Profili i kompanisë

Ti je ketu : Shtëpi / Rreth Nesh / Profili i kompanisë

Mirësevini në Bloomden Bioceramics

Bioceramics Bloomden Co, Ltd është një kompani udhëheqëse në Kinë e përkushtuar për prodhimin e bllokut të lartë të dhëmbëve me cilësi të lartë për përdorimin e restaurimit të dhëmbëve dhe pjesëve të formuara me precizion. Që nga 2007, ne kemi shpërndarë mijëra blloqe të zirkonisë për klientët e programeve botërore.

Duke përdorur pluhurin më të mirë të zirkonisë dhe makinat e shtypjes me cilësi të lartë, dhe të mbështetur nga një ekip inxhinierësh të qeramikës, të cilët kanë përvoja të sofistikuara në prodhimin e përparuar të qeramikës në Kinë, Bloomden Bioceramics është në gjendje të prodhojë blloqe zirkoni me cilësi të lartë në mënyrë të vazhdueshme. Blloqet tona të zirkonisë janë 100% të inspektuara me kujdes nën sistemin e cilësisë të çertifikuar.

Bloomden i nënshtrohet arsimit të vazhdueshëm në zonat përkatëse për të arritur cilësinë më të lartë të produkteve të zirkonisë përmes testimit të materialeve të dorës së parë për të metat dhe komplikimet. Bloomden u premton klientëve të tij se do të sigurojë cilësinë dhe shërbimin më të mirë të industrisë në fushën e teknologjisë dentare.