EN
sadaya Kategori
EN

kira-kira

Anjeun aya didieu : Bumi / kira-kira

Wilujeng sumping Kanggo Bioceramics Bloomden

Bloomden Bioceramics dimimitian ku produksi blok zirconia dental kualitas luhur di pasar salami 10 taun. Dinten Bloomden teras-terasan ngenalkeun téknologi manufaktur canggih sareng prosedur ti bumi sareng luar negeri. Ngagunakeun téknologi pangénggalna, tingkat médis bubuk zirconium halus sareng tim rékayasa anu paling berpengalaman, kakuatan tinggi komprehensif sareng blok zirconia tembus kami gancang inovatif pikeun dimangfaatkeun sareng dianggo ku teknisi laboratorium ti sakumna dunya. Kantor pusatna di Changsha, produk dikirim ti dieu dugi ka dunya. Bloomden bakal maénkeun seueur kantor cabangna sacara global.