EN
sadaya Kategori
EN

Propil Company

Anjeun aya didieu : Bumi / kira-kira / Propil Company

Wilujeng sumping Kanggo Bioceramics Bloomden

Bloomden Bioceramics Co., Ltd nyaéta perusahaan utama di Cina anu didamel pikeun manufaktur blok zirconia dental kualitas luhur pikeun pamakean restorasi dental sareng acuan bagian cetakan. Kusabab 2007, kami parantos ngirim ton blok zirconia ka para pelanggan dunya.

Nganggo bubuk zirconia pangsaéna sareng mesin kamét anu kualitasna luhur, sareng didukung ku tim insinyur keramik anu gaduh pangalaman canggih dina produksi seramik canggih di China, Bloomden Bioceramics tiasa ngaluarkeun blok zirconia anu kualitasna sacara konsistén. Blok zirconia kami mangrupikeun 100% sacara saksama di handapeun sistem kualitas anu disertifikasi ISO.

Bloomden undergoes constant education in the related areas to achieve highest quality of zirconia products through testing the materials firsthand for flaws and complications. Bloomden promises its customers that it will provide industry's finest quality and service in the field of dental technology.