EN
sadaya Kategori
EN

Propil Company

Anjeun aya didieu : Bumi / kira-kira / Propil Company

Wilujeng sumping Kanggo Bioceramics Bloomden

Bloomden Bioceramics Co., Ltd nyaéta perusahaan utama di Cina anu didamel pikeun manufaktur blok zirconia dental kualitas luhur pikeun pamakean restorasi dental sareng acuan bagian cetakan. Kusabab 2007, kami parantos ngirim ton blok zirconia ka para pelanggan dunya.

Nganggo bubuk zirconia pangsaéna sareng mesin kamét anu kualitasna luhur, sareng didukung ku tim insinyur keramik anu gaduh pangalaman canggih dina produksi seramik canggih di China, Bloomden Bioceramics tiasa ngaluarkeun blok zirconia anu kualitasna sacara konsistén. Blok zirconia kami mangrupikeun 100% sacara saksama di handapeun sistem kualitas anu disertifikasi ISO.

Bloomden ngalaman pendidikan konstan di wewengkon anu aya pikeun ngahontal kualitas paling luhur produk zirconia ngaliwatan uji bahan anu munggaran pikeun cacad sareng komplikasi. Bloomden ngajangjikeun para nasabah yén éta bakal nyayogikeun kualitas sareng jasa kualitas industri dina bidang téknologi dental.